het Affiliatescript

Details van het Affilon Script

Zoals u heeft kunnen lezen op de beginpagina van Affilon, is het script ontwikkeld om het voor iedereen mogelijk te maken, producten aan te bieden via internet. Ook voor degene die minder verstand hebben van websites, scripten en zelfs ontwerpen, is het mogelijk om binnen enkele minuten een Affiliate webshop te openen. Affiliates is een steeds groter opkomende markt en zeer interessant voor zowel de aanbieders als u, de verkoper. U zal een percentage uitgekeerd krijgen per sale of per klik, die bij bijvoorbeeld reizen als snel op kan lopen tot €80,00!

U kunt gebruik maken van verschillende affiliate programma's als TradeTracker, Daisycon en M4N. Via dergelijke partnerprogramma's zijn vele soorten affiliates te vinden, waarvan u de productfeeds (de producten zelf, inclusief informatie en prijs) kan inladen in uw eigen site. Het Affilon Script zorgt ervoor dat u snel en gemakkelijk alles kan orderen, maar ook beheren.

Klik op onderstaande afbeeldingen om naar de partnerprogramma's te gaan:

Het systeem werkt in combinatie met het AffilonCMS, wat speciaal ontwikkeld is voor het affiliate script. Met het CMS (Contentmanagementsysteem) kunt u snel en gemakkelijk pagina's, teksten en zelfs feeds aanpassen. Door middel van een WYSIWYG-editor, is het zelfs voor een internetleek mogelijk om zeer aantrekkelijke pagina's te ontwikkelen! Een voorbeeld pagina kunt u vinden door hier te klikken, u zal worden doorgestuurd naar onze demo-website.

Zoals u kunt zien op de voorbeeldpagina, is het goed mogelijk om links, tekst, maar ook plaatjes toe te voegen. Dit kan simpel met slechts enkele klikken binnen het CMS, waardoor het een zeer simpele klus is om duidelijke pagina's te maken. Doordat het AffilonCMS speciaal is ontwikkeld in combinatie met het affiliate script, zijn zelfs ingeladen feeds aan te passen. Dit geeft u de mogelijkheid om de titel, teksten en zelfs foto's aan te passen per product! Een groot voordeel hiervan is dat u duplicate content kan voorkomen. Google waardeerd het erg, als een website zijn eigen content verzorgd en de content niet op meerdere plekken is te vinden. Doordat de teksten zullen worden ingeladen vanuit de partnerprogramma's, welke beschikbaar worden gesteld door de reisaanbieders, zullen de teksten op meerdere sites te vinden zijn. Unieke content wordt beloond met een betere positie binnen Google. Een zeer handige en SEO gerichte oplossing!

De demowebsite Vakantietripboeken.nl is het systeem wat u zal ontvangen, bij het aanschaffen van een licentie. U zal niet enkel het systeem ontvangen, maar de lay-out welke te vinden is op de Demo website, zal ook worden meegeleverd! De lay-out welke speciaal is ontwikkeld voor het Affilon Script is snel en simpel om te bouwen tot een ander soort layout! Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn bij het inbouwen van het systeem in uw layout, of het online zetten van het script. Ook is het mogelijk om uw eigen unieke affiliate website te laten ontwikkelen. Wij zullen een uniek ontwerp voor u ontwikkelen, waardoor u toch uw eigen indentiteit creeert!

Het Affilon Script vereist PHP 5 in combinatie met MySQL. Houdt hier dus rekening mee, met het aanschaffen van een hostingpakket!

Copyright © 2011-2013, Oerlemans Services. Alle rechten voorbehouden.